Gezondheidscentrum Kapelhof: 076-3030312

Paramedisch Centrum Heusdenhout: 076-5873300

snoeren.dekruif@gmail.com

Team Logopediepraktijk Snoeren & De Kruif

Bij ons wordt u geholpen door vakkundige en professionele logopedisten. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide opleidingen beschikken onze logopedisten over de juiste kennis om iedere patiënt vakkundig en snel te helpen.

Logopediepraktijk Snoeren & De Kruif is:
Team logopediepraktijk Snoeren & De Kruif
Corrie de Kruif

Corrie de Kruif

Lees meer

Corrie de Kruif is in 1993 afgestudeerd aan de Academie voor Logopedie (Hogeschool Utrecht). Zij is sinds 1994 werkzaam in de vrije vestiging en heeft sinds 2000 een maatschap met Ingrid Snoeren. Daarnaast heeft zij werkervaring opgedaan in het volwassenenonderwijs (NT2). Corrie werkt niet alleen op de locaties in Brabantpark/Heusdenhout maar ook op de locatie van de nevenvestiging van de praktijk, de KNO-polikliniek van het Amphiaziekenhuis in Breda. Hier maakt zij tevens deel uit van het Downteam.

Corrie heeft nascholing gevolgd voor kinderen, op het gebied van Verbale OntwikkelingsDyspraxie ( VOD) , Fonologische spraakstoornissen, PROMPT en logopedie bij het Downsyndroom. Voor met name volwassenen volgde ze onder andere cursussen op het gebied van stemstoornissen ( o.a. Lax Vox en Estill Voice Training, Chronische hoest ), revalidatie na laryngectomie, manuele facilitatie van de larynx, logopedie bij Parkinson/PLVT en slikstoornissen bij neurologische en oncologische patiënten.

Naast het werken met volwassenen, met aandachtsgebieden stemstoornissen, COPD / longaandoeningen en neurologie, heeft zij ook grote affiniteit met het begeleiden van zeer jonge kinderen met spraak- taalstoornissen en eet- en drinkproblemen. Zij behandelt veel kinderen met het syndroom van Down of andere bredere ontwikkelingsproblematiek. Ze neemt deel aan de volgende kwaliteitskringen: LogoBreda ( eerstelijns logopedisten in Breda) en PROMPT Casuistiekgroep. Daarnaast bezoekt ze de regionale bijeenkomsten voor Parkinsonnet.
Zij is geregistreerd en gecertificeerd voor de behandeling van OMFT, Leespraat, PROMPT, en is aangesloten bij Parkinsonnet.

Corrie werkt op maandag en donderdag in Gezondheidscentrum Kapelhof en op woensdag in PMC Heusdenhout.